JÓ-E A TV PAPRIKA?

NOS, A TV PAPRIKA nem jó, ráadásul időnként már kezd nézhetetlen lenni. Mi a baj a TV Paprikával? Leginkább az, hogy egyenetlen színvonalú, s esetenként kimondottan ‘”gáz”, ami ezen a csatornán megjelenik. Vannak-e jó műsorai a TV Paprikának? Hogyne, miért ne lennének. Ilyen például a Csiszár Jenő közreműködésével készült műsor, amelytől kezdetben igen nagy mértékben idegenkedtem, aztán mégis megkedveltem.

Vannak-e jó műsorok a TV Paprika személyiségeinek képességeivel arányban? Nem, nincsenek olyan műsorok, amelyek a maximumot hoznák ki  a TV-szakácsokból. Bede tudna-e jobb lenni? Szerintem igen. Serényi tudna-e jobb lenni?  Szerintem igen. A többiek tudnának-e jobbak lenni? Szerintem igen. Akkor pedig miért nem jobbak? Talán azért,. mert senki nem várja el tőlük – csupán az olyan  nézők, mint én is.

Az Elzászból érkezett Cristophe kedvesen töri a nyelvet (valószínűleg soha nem fogja megtanulni), s be is került, no, persze nem azért mert töri a nyelvet, hanem, mert főzni is tud. A többiekről nem tudok, mivel a fentebb említett okok miatt csökkentettem napi TV Paprika dózisom, s meg kell, hogy mondjam, hogy egészen jól viselem, sőt, nagyon jól. (Kik castingoltak? Tudjátok?)

Csíki Sándor♣

Lakásétterem
Bede Róbert moderátor lett
KEITH FLOYD – a stílusteremtő
LŐWY ÁRPÁD – tordai pogácsa, pecsenye és nő
SCHMITT PÁL gvajon mit eszik?
A LEVES HAZUDIK – számoljunk együtt
CHEESECAKE recept
H1N1 SERTÉSINFLUENZA – nyáron
ELHÍZÁS –  a 21. század népbetegsége
BÁRÁNYCSÜLÖK


Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: magyar konyha, nemzetközi konyha, Vélemény
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

JÓ-E A TV PAPRIKA? bejegyzéshez 43 hozzászólás

 1. Alexandra szerint:

  @nyílméregbéka:
  A “naked chef” esetében tudomásom szerint eredetileg szójáték is van, mert JO egyszer meg akarta lepni a feleségét egy kis valentin napi vacsorával, melyet meztelenül készített el… a történet (nem túl kellemes) folytatása itt:
  http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/olivers-embarrassing-burn_1095921

 2. Sance szerint:

  @Alexandra: ez akár propaganda is lehetett volna neki, ne feledjük, JO ekkor már celebnek is számított 🙂

 3. nyílméregbéka szerint:

  alexandra

  a naked chef című műsor 1999-ben indult, míg ez a történet 2004-ben esett meg, így aligha lehetett köze a címválasztáshoz:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.