NEMZETI GULYÁS NAP – három hét múlva

HÁROM HÉT MÚLVA, 2010. augusztus 28-án lesz az Első Nemzeti Gulyás Nap. Sokan jelentkeztek már, és sokan ajánlották fel segítségüket, kérdezték meg, hogy miben segíthetnének. Gyakori kéldés, hogy hol lesz a rendezvény? A válasz: mindenütt, ahol ezen a napon gulyást, pörköltet, paprikást, halászlevet, lecsót … főznek. A kis konyhában, a kerti partin,

a pincesoron, a falu főterén, a városokban, erdőn, mezőn, bárhol. Ez a nap az együtt főzéssel spirituális szeánsz is, aminek bárki részese lehet határon innen, s túl.

A Nemzeti Gulyás Napról írtam a meghirdetésekor:

 

 • A Nemzeti Gulyás Nap az a nap, amikor gulyást, pörköltet, paprikást, lecsót, halászlét … főzünk. Nem azonos ritmusra, és azonos recept szerint, hanem azonos szellemben.
 • A Nemzeti Gulyás Nap nem fesztivál, nem egy város, egy régió ünnepe. A Nemzeti Gulyás Nap az ország ünnepe. A Nemzeti Gulyás Nap a Kárpát-medence ünnepe.
 • A Nemzeti Gulyás Nap az a nap, amikor összetartozásunk megnyilvánul. A Nemzeti Gulyás Nap az a nap, amikor szimbolikusan egy tűz köré gyülekezünk.

Továbbra is örömmel fogadom a jelentkezéseket, felajánlásokat! 2010. augusztus 28. – Nemzeti Gulyás Nap – Mindenkinek! Neked is!

Csíki Sándor♣

A Nemzeti Gulyás Nap logójára kattintva elolvashatod, hogy miképpen is született az ötlet, s a nagyszámú hozzászólás az érdeklődésből is megmutat valamit., amitől Te is kedvet kaphatsz. Ez nem állami program, állami ünnepség. Ez civil program. Öröm főzés. Kár lenne kihagyni! Köszönöm azoknak a bloggereknek, akik oldalukra a Nemzeti Gulyás Nap logóját már feltették!

 

 

 

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Fesztivál, Hírek, magyar konyha, Nemzeti Gulyás Nap
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

NEMZETI GULYÁS NAP – három hét múlva bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. csicsó szerint:

  Jobban kellene reklámozni a gulyásnapot! Mi főzünk.

 2. csíki sándor szerint:

  Kedves csicsó!
  Kérlek, küldj egy e-mailt!

 3. fiatalborivo szerint:

  http://www.facebook.com/event.php?eid=141117905920488#!/event.php?eid=141117905920488

  Utólagos engedelmeddel létrehoztam egy eseményt a facebookon, hátha még több emberhez eljut.

  Üdv István

 4. Mészáros Tibor szerint:

  Kedves Sándor !

  A soproni gasztronómiai régió több étterme csatlakozik az elképzelésedhez. Egységes ételválasztékkal , a logóval, kedvezményes áron árusítva a felkínált ételeket.Erre külön menükártyát készítünk.Ennek kellő propagandát szeretnénk tv-ben , rádióban, újságban, reklámújságban adni. Milyen mélységben tájékoztassuk a vendégeinket.Felhasználható e az általad kitalált logó, hivatkozhatunk e rád.
  mint a rendezvény szellemei atyjára.

  Üdvözöl:
  Mészáros Tibor és szorgos kezű tagtársai
  nyugati végek-Sopron
  http://www.sopgast.hu

  Gratulálok a kiváló ötlethez.

 5. Csíki Sándor szerint:

  Kedves Tibor!

  Sopron igazán példamutató, nagyszerű munkát végeztek, gratulálok! Természetesen örömmel veszem, ha hivatkoztok rám, sőt. 🙂 A logót is használjátok.

  Barátsággal:
  Csíki Sándor

 6. Visszajelzés: SOMMELIER BAJNOKSÁG – Sopron | Food & Wine

 7. Visszajelzés: NEMZETI GULYÁS NAP – augusztus 28. (2010) | Food & Wine

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.