FOOD&WINE – Nyolc (8) éves lett a foodandwine.hu

Csíki Sándor - FOOD&WINE (www.foodandwine.hu)FOOD&WINE – 2016. november 25-én ünnepli a 8. születésnapját a blogom, a FOOD&WINE. S, hogy miért ma, október 28-án írom meg mindezt? Mert azt hittem, hogy ma van a szülinap, de nem, 2008. november 25-én került fel az első írás az oldalamra “Kürti, Blumenthal – molekuláris gasztronómia” címmel. Ugyanezen a napon jelent meg a “Nemzeti ételeink” című írás is, amivel talán jelezni akartam, hogy sokszínű , kiegyensúlyozott blogra kell felkészülni. Másnap, a közelgő karácsonyhoz kötődően, egy mitológiai téma került elő, a “359. nap” címmel. 2008. november 28-án a Disznókőnél tett látogatás beszámolója követte a karácsonyt más szemmel vizsgáló mitológikus tartalmat “Szecsuán és Tokaj” címmel. Az ezután következő sokezernyi írást, a ma már évi egymilliót meghaladó látogatót már nem mondom. Inkább olvassatok!

 Egy film tavalyról…

Köszönet!

A blog színvonalát nagyban emelték Ambrus Lajos József Attila-díjas író barátom, a blog allandó vendégszerzőjének írásai. Köszönet érte! Hálás vagyok minden olvasómnak, rajongómnak azért, hogy értékelik a munkám, a blogba és gasztronómiába fektetett sokezernyi órát, rengeteg energiát! Mindenkit arra biztatok, hogy higgyen önmagában, s ha elindult egy helyesnek tartott úton, akkor menjen is rajta végig. Köszönöm, hogy olvasol! 🙂

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: FOOD & WINE
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

FOOD&WINE – Nyolc (8) éves lett a foodandwine.hu bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Helga szerint:

  Gratulálok. Rendszeres olvasója vagyok, s bátran állíthatom, hogy fantasztikus, amit alkotott. Büszke lehet a teljesítményére. Köszönet érte, akárcsak Ambrus Lajosnak!

 2. KUKTA szerint:

  Gyakran főzünk a blog receptjeiből. Boldog szülinapot! 🙂

 3. mariann szerint:

  Nekem ez a csúcs gasztro-blog!!! Boldog születésnapot és még nagyon sok jó írást kívánok!!!

 4. lajosbácsi szerint:

  Boldog születésnapot és sok olyan jó írást, mint eddig!

 5. Eszter szerint:

  Csak így tovább, még sokáig! Gratulálok a kitartáshoz! Is! 🙂

 6. Bogsán Gyula szerint:

  Kedves Csiki Sándor !
  Gratulálok a születésnap alkalmával. De nemcsak Önnek, hanem Ambrus Lajos úrnak is, aki írásaival sok értékes élményt nyújtott sokunk számára. A blog kiérdemli az olimpiai érmet a versenyzők között !

 7. Mariann szerint:

  Kedves Sándor!

  Előre és utólag is boldog születésnapot kívánok! Nagy hálával gondolok mindnyájatokra, akik ezt a blogot írjátok, rengeteget tanulok belőle, tőletek. Már régen nem írtam, de ez most nagyon kikívánkozott :). Köszönöm szépen!
  A képen nagyon sármos vagy, jó rád nézni, az életöröm sugárzik belőled, az ember egyszerűen vidám lesz :).
  Sok szeretettel: Mariann

 8. Csíki Sándor szerint:

  Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.