135STEPHAN INTERTHAL – Visszatért a Kempinski Hotel Corvinusba Stephan Interthal, a budapesti szálloda régi-új igazgatója. Mostani kinevezése előtt, 2013 júliusától Interthal a Hotel Baltschug Kempinski Moscow első számú vezetőjeként a szállodában zajló 20 millió eurós beruházás utolsó szakaszáért, s egyúttal a hotel újrapozicionálásáért felelt. Moszkvát megelőzően három és fél évig a

Kempinski kínai zászlóshajóját, a Hotel Beijing Lufthansát igazgatta. Szeptember 1-től újra a budapesti tagszálloda igazgatója, ahol 1997 és 2004 között jelentős szerepe volt a hotel akkori felújításában.

Stephan Interthal (Kempinski Hotel Corvinus)

Stephan Interthal – Míg elődje, Emile Bootsma nevéhez a hotel földszintjének átalakítása és új gasztronómiai koncepciójának bevezetése fűződik, addig Interthal korábbi igazgatása idején kerültek felújításra a szobák, lakosztályok, a spa és az étterem. Stephan Interthal a Cornell University-n végzett és a Reims Management School-ban 2000-ben szerzett MBA-fokozatot. Vérbeli szállodás, karrierje során olyan presztízshoteleket vezetett, mint a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten és a legendás berlini Hotel Adlon. Interthal több mint 3 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban. Legfontosabb missziója, hogy a vendégek mindig kifogástalan, sőt elvárásaikon felüli, kiszolgálást kapjanak. A német nemzetiségű igazgató, anyanyelvén kívül folyékonyan beszél

angolul és társalgási szinten beszéli a franciát. Szenvedélyesen szereti a finom ételeket, a jó borokat és a vendéglátást. Szabadidejében sokat utazik és golfozik.

A Kempinski

A Kempinski Hotelst 1897-ben alapították és a legrégebbi európai luxusszálloda-csoport. A több mint 110 évnyi tapasztalatnak köszönhetően, a szállodacsoport a vendégeknek kiváló minőséget és exkluzív, személyre szabott kiszolgálást biztosít szerte a világon. A Kempinski, amelyhez ma már 74 ötcsillagos szálloda tartozik 31 országban, a következő években folytatja terjeszkedését Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában, ezzel bizonyítva a vállalat fejlődésének dinamizmusát. A sokszínű portfolió történelmi jelentőségű szállodákat, díjnyertes városi szálláshelyeket, egzotikus üdülőhoteleket és rangos apartmanházakat egyaránt felvonultat. A Kempinski alapító tagja az idén 10-éves Global Hotel Alliance (GHA) szervezetnek, amely a világ legnagyobb független szállodákból álló szövetsége.

A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szálloda, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a „The Leading Hotels of the World” első magyarországi tagja. A szálloda 316 tágas szobát és 33 elegáns lakosztályt kínál vendégeinek. Az ÉS Bisztró tradicionális magyar és bécsi konyhát visz.  A népszerű ÉS Terasz a belvárosi sétálónegyedben, a Fashion Streeten üzemel áprilistól októberig. 2010-ben a szállodában nyílt meg az első közép-európai Nobu Étterem. A szolgáltatások körét bővíti az európai évszakok váltakozására épülő kezeléseket kínáló Kempinski The Spa és néhány divatüzlet. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a szállodában található Kempinski Galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását.

 (A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)