MEGLEPETÉS ESKÜVŐ – Meglepetés születésnapról hallottunk már, és sokan vagyunk, akiknek a barátai már szerveztek ilyet és részesei lehettek a nem várt és katartikus élménynek. Nem kis feladat egy ilyet megszervezni, titokban tartani. Az azonnal beteljesülő meglepetés esküvő, pláne, ha sok vendéggel kalkulálunk,  még inkább nagy kihívás, miközben arra is ügyelhetünk, hogy biztosra menjünk…

Meglepetés esküvő – a legnagyobb, amit csak nézhetsz

A következő videón Justin Davis kéri meg a barátnője, Nikki Marquez kezét, s köt vele házasságot a jelenlévő százak és 10,8 millió amerikai tévénéző színe előtt. Ez a meglepetés esküvő a 2011. március 31-én indult, rejtett kamerás, a villámcsődület (flash mob) elsöprő hatását kihasználó „Mobbed” című FOX valóság show bevezetője volt. Így (is) mennek a dolgok odaát, az óceán túlpartján.

  • Ez a megrendezett féltékenységi jelenettel induló, majd meglepetés esküvőbe torkolló film igazán magával ragadó. Nem szabadulhatsz a hatása alól! (Justin & Nikki Davis közös Facebook oldala, ha érdekel, itt található. Immár gyerekkel együtt.)

Csíki Sándor♣