BRILL PÁLINKAHÁZ – spárga, sütőtök, sárgarépa, zeller

A BRILL PÁLINKAHÁZ első zöldségpárlatáról, a spárga párlatról (“pálinkáról”) évekkel ezelőtt, a megjelenésekor írtam. Azóta is minden évben újabb és újabb ínyenceknek való zöldségpárlatokkal örvendeztetnek meg bennünket. 2009-ben így írtam a spárgapárlatról: „Nos, milyen is volt ez a spárga pálinka? Különleges, kiváló, földes jegyeket hordozó, amiből a tio-észterek egy része már eltűnt, de a spárga felismerhető és intenzív maradt. Ezt az italt meg kell becsülni, mert vele megérkezett a legújabb hungaricum.” A sor azóta folytatódott, s megjelent a medvehagyma pálinka is, és új,

izgalmas párlatok születtek. A zöldségpárlatok a kísérletező kedv párlatai. Fantáziadúsak és a főzéshez is kipróbálhatók.

Brill Pálinkaház pálinkái

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: magyar konyha
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

BRILL PÁLINKAHÁZ – spárga, sütőtök, sárgarépa, zeller bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. borbély irén szerint:

    Már megint az jut eszembe,mi rengeteg piros hagymapalánt került megint szemétre.Nem lesett-fülelt el semmit a technológiáról kedves Sándor?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.