FOOD & WINE – 3. születésnap (2008-2011)

HÁROM ÉVES LETT A BLOG. 2008. november 24-én jelent meg az első poszt. Heston Blumenthalról és a molekuláris gasztronómiáról. Aztán jött a többi ezer, sokezernyi fotóval, s nem kevés videóval színesítve, hála a technológiák fejlődésének. Ambrus Lajos író barátom sok tucatnyi írása irodalmi értéket is hozott. Receptek, elmélkedések, vélemények, éttermek, gasztronómiatörténet. Sokféle téma, ami engem az elmúlt években érdekelt.

Köszönöm minden olvasómnak, hogy meglátogatta, látogatja a blogot és maradjon a jövőben is hűséges olvasóm! Köszönöm a hozzászólásokat, a leveleket, a támogatást! Igyekszem megszolgálni!

Csíki  Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: FOOD & WINE
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

FOOD & WINE – 3. születésnap (2008-2011) bejegyzéshez 18 hozzászólás

  1. Eszter szerint:

    Még sok boldog születésnapot kívánok! Eszter 🙂

  2. duende szerint:

    Még sok szülinapot Food & Wine! 🙂

  3. Marika szerint:

    Boldog Szülinapot!! 🙂

  4. Hapci szerint:

    További jó étvágyat (és szomjazz is meg néha)!

  5. Borbély Irén szerint:

    Boldog Szülinapot! Remélem még sokáig csemegézhetünk itt 🙂

  6. Csíki Sándor szerint:

    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! 🙂

  7. További sikereket, Boldog szülinapot, sok olvasót kívánok!

  8. Szilvásy Dénes szerint:

    Follyon a Bor!!! -ról a szó és ne a Vin, meg a Wine! A vinkóról említés se essék! :-))
    A hozzájuk rendelt falatkákat szívesen kóstol(nánk)juk.
    Sok jó írást, boldogságot!

  9. Csíki Sándor szerint:

    Köszönöm, igazán kedvesek vagytok! 🙂

  10. Béres Eszter szerint:

    Sok jó írást kívánok a jövőben is, és elismerést, sikereket, jó ételeket, borokat, egészséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.