VOLT FESZTIVÁL – Magyar Konyha magazin (eu2011.hu)

VOLT FESZTIVÁL – MAGYAR KONYHA 2011. június 30., július 1., 2. 13.00–15.00. Idézet a programfüzetből:

“Amitől a szellem is jóllakik: bográcsozás és beszélgetés Vinkó Józseffel és Csíki Sándorral. Vinkó József, a megújult külsővel és tartalommal újraindult Magyar Konyha magazin főszerkesztője és munkatársa, Csíki Sándor, a Food&Wine bloggere együtt főz és beszélget az érdeklődőkkel. Mialatt a szürkemarhából és mangalicából készült ételek a bográcsban rotyognak, szó esik étkezési kultúráról,

gasztroforradalomról, elfelejtett és újragondolt ételekről, a magyar konyha kincseiről. Várunk minden gasztrománt, gasztronautát, gasztrozófust és gasztrosznobot a Magyar Konyhánál – hiszen az evésnél a világon csak egy jobb dolog létezik: az evésről való beszéd!” Az ételek receptjeit, fotókkal együtt, a VOLT Fesztivál után írom le.

.

.

A Magyar Konyha magazinnal, Vinkó Józseffel ma rozmaringos, zsályás mangalica pörköltet készítek gombával. Remélem ízleni fog!

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Hírek, magyar konyha
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

VOLT FESZTIVÁL – Magyar Konyha magazin (eu2011.hu) bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. ehran szerint:

    CsS: Kémeim jelentése szerint igen kitűnőre sikeredett a mangalicapörkölt. 🙂 A testvérem nagyon le volt nyűgözve, mondta, hogy szerezzem majd meg a receptet, de ha jól látom, a tervek szerint amúgy is felkerül az oldalra.

  2. Csíki Sándor szerint:

    ehran: a gulyásleves sem lett rossz. 🙂

  3. ehran szerint:

    CsS: Megkérdem majd tesómat, azt is kóstolták-e. 🙂 Ha minden igaz, mostanában érnek haza.

  4. Csidei Tamás szerint:

    Kedves Sanyi!

    Bizarr kéréssel fordulok hozzád:
    Céglogót keresek, ami abszolút jellemzi tevékenységemet.
    (gasztronómiai oktatás,tanácsadás,)
    Tudnál ebben segíteni?

    Üdvözlettel:
    Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.