Balatoni Kör, Télen nyáron BalatonTÉLEN-NYÁRON BALATON – A Balaton újra felértékelődött, amit a Balaton kiadványok szaporodása is jól mutat. Kiadvánnyal jelentkezik a Balatoni Kör is, amely ezúttal egy saját térképen mutat be 41 vendéglátóhelyet a Balaton körül. A Balatoni Kör a balatoni régió gasztronómiájának megújulásáért elkötelezett vendéglátós szakemberek összefogásaként jött létre. Tagjaik között helyi étterem, cukrászda, pálinkafőző, borbár, és több borászat

is van. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik, így jó szívvel ajánlják egymást, sőt mindig szívesen látják a hasonló gondolkodású tagjelölteket is.

Kóstold körbe a Balatont!

Immáron 3 éve egy kiadványban mutatkoztak be „Kóstold körbe a Balatont” jelszóval, ami szinte a Kör névjegyévé vált! Most ezt kibővítve, egészen új, saját térképen mutatják be a tagok vendéglátóhelyeit, melyeket a Balaton legismertebb éttermei, pincészetei és cukrászdái között tartanak számon.

Minőség, hitelesség, éves nyitva tartás. Erre a három fő gondolatra fűztük fel saját térképünket. Minden helyet jó szívvel ajánlunk aki rajta van a térképen, hisz jól ismerjük egymás gondolkodását és munkáját, felelősséget vállalunk egymásért.” – mondta el Szilágyi Lajos, a siófoki Villa Gréta Cukrászda tulajdonosa, a térkép projektfelelőse.

“Nagyon sok hasonló kiadvány van a piacon, mi azonban szeretnénk megmutatni, hogy kikből áll a Balatoni KÖR, szeretnénk megmutatni, milyen hatalmas ereje van az élet minden területén, így a Balatonon is az összefogásnak!” – mondta Tóth Balázs, a Balatoni KÖR alelnöke.

A kiadvány szakmai partnere a Kutyabarát Balaton és a Magyar Konyha. A térkép  az összes résztvevő helyen, a Kutyabarát Balaton terjesztési pontjain és a Magyar Konyha nyári különszámában is elérhető, vagy letölthető a www.balatoni-kor.hu oldalon a térkép feliratra kattintva.

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)