Zsidai RoyJAMIE’s ITALIAN, BUDAPEST – Magyar siker a Jamie Oliver Groupnál. július 27-én este hirdették ki Londonban az Év Éttermi Nyitása Díjat a Jamie Oliver Groupon belül. A díjat egyöntetű szavazattal idén a Budavári Jamie’s Italian kapta, megelőzve olyan országokat, mint India, Szingapúr, Hong-Kong, Hollandia, Cyprus, Kanada és Brazília.  Jamie Oliver és Gennaro Contaldo személyesen adta át a díjat Zsidai Zoltán Roy-nak, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetőjének. A díjjal párhuzamosan kihirdették azt is, hogy a budapesti étterem a világ 5 leglátogatottabb Jamie’s Italian étterme között van.

A díjat az az étterem kapta, amelyik minden szempontból a legjobban teljesít a nyitást megelőző és a nyitó időszakban. Az együttműködési képességet, a motivációt, az értékrendet, a szervezettséget, a profi hozzáállást, a minőségi munkát nézik minden területen: a konyhán, az étteremben és a háttérben is. A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport több hónapos előkészületek és felkészülés után idén májusban nyitotta meg közös éttermét, a Jamie’s Italiant Budapesten, a Budai Várban, mely azóta hazai és külföldi vendégek kedvence lett. Jamie még a nyitás előtt mondta, hogy

“hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie’s Italiant nyitunk Magyarországon. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étterem választékkal, alig várom, hogy részese legyek ennek én is. Egyszerű, érthető, jó ár-érték arányú olasz ételeket fogunk kínálni a Jamie’s-ben, a legjobb minőségű alapanyagokból. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti étterem egy fantasztikus színfolt lesz a folyamatosan növő Jamie’s Italian családunkban.”

Zsidai Zoltán Roy a díjjal kapcsolatban az alábbiakat tette hozzá:

“Fantasztikus elismerés, nem jutok szóhoz. Köszönöm minden kollégámnak és a vendégeinknek is, nélkülük ez nem jöhetett volna létre. Nagyon kemény munka áll a nyitás mögött és most már teljesen biztos vagyok abban, amit eddig is sejtettem: cégünk a nemzetközi gasztronómia élvonalában is megállja helyét.”

Zsidai Roy és Jamie Oliver a színpadon

Zsidai Roy és Jamie Oliver a színpadon

(A sajtóanyag alapján szerkesztette: Csíki Sándor♣)