BOCUSE d’OR EURÓPAI DÖNTŐ – Budapest, 2016. május 10-11.

1417535570_9053_bde2016_logo_kicsi_thumbBOCUSE d’OR 2016, BUDAPEST – A Magyar Bocuse d’Or Akadémia felhívást tett közzé a jövőre Budapesten megrendezendő Bocuse d’Or Europe döntőn való részvétel lehetőségének elnyerésére. A versenyen való részvételre szabadon pályázhat minden olyan magyar állampolgárságú szakács, aki 1994. január 24-e előtt született és elhivatottnak érzi magát a Bocuse d’Or versenyen való megmérettetésre. Mint az írás végén a verseny menetrendje  is mutatja, a nevezőknek 2015. augusztus 15-ig lehet

pályázatot benyújtaniuk. A Bocuse d’Or selejtezőre beküldendő pályázat témája: a mangalica tarja, a mangalica karaj vagy a mangalica pofa és nyelv (együtt) közül kettő, amelyhez a Bocuse piac zöldség- és gyümölcskínálata párosul. A fenti három hús elem közül legalább kettő, míg a piac kínálatából minimum három zöldség vagy gyümölcs kötelezően felhasználandó.

  • Pályázatok beküldése: 2015. augusztus 15. A pályázati dossziékat az info@bocuse.hu címre augusztus 15-ig várják. A jelentkező pályázatát akkor tekintheti elfogadottnak, ha a fenti témára írt fényképpel kísért receptjének átvételéről írásbeli visszajelzést kap

A pályázatokat elbíráló zsűri kiválasztja a legígéretesebb recepteket, hogy azok alkotói élőben is bemutathassák tehetségüket. A hazai döntőt megelőző selejtezőverseny témáját 4 héttel a rendezvény előtt hirdetik ki, a 20 országot felvonultató európai döntőn 2016. májusában a magyar döntő győztese indulhat majd.

Bocuse_d'Or_folyamatabra

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Bocuse d'Or, Chef
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.