MICHELIN CSILLAGOS – Costes, Onyx és BORKONYHA (2014)

MICHELIN CSILLAGOS étterem lett a Borkonyha is. A Costes és az Onyx után a harmadik Michelin csillagos étterem a fővárosban a Borkonyha, Sárközi Ákos séffel az élén. Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán tulajdonosok így vallanak az étterem honlapján: “A Borkonyha nyitása több mint egy évtizedes álom volt. Bár szakmai utunk a Mágnáskert után kettévált a Bortársaság és a Bock Bisztró irányába, baráti és családi kötődésünk révén nem volt kérdés, ha lehetőségünk lesz közösen, nyitunk éttermet. Működésében egy francia bisztró és egy mai magyar kortárs családi étterem

ötvözeteként képzeljük el. A BORKONYHA név beszédes, alappilléreit a széles, rugalmas borkínálatban, a finom ételekben és a személyes, kötetlen kiszolgálásban látjuk.”

 Gratulálok a sikerhez!

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: bor, Chef, Hírek, magyar konyha, nemzetközi konyha
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

MICHELIN CSILLAGOS – Costes, Onyx és BORKONYHA (2014) bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Csala Péter szerint:

    Még addig kell meglátogatni őket, amíg nem emelik duplájára az árakat.

  2. végre Magyarországon is látunk ilyet, remélem nem száll el velük a ló és nem kezdenek el magyarkodni dupla árakkal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.