II. SZÜRKEMARHA VIGADALOM – Vajdahunyadvár, 2013

logoSZÜRKEMARHA VIGADALOM – Immár második alkalommal került sor a Vajdahunyad várában a Szürkemarha Vigadalomra. A három napos fesztivál a magyar szürkemarha hús ismertté tételét, a termelők munkájának bemutatását, vásárt és gourmet szekciót ígér. A Vigadalom első, szakmai napján a „Magyar szürke útja a piacra” címmel szakmai találkozót is rendeztek.

Egy főzőverseny képei

“Rendhagyó főzőverseny: a Vigadalom összes konyhája megmérettetik a Legjobb egytálétel, a Legjobb grillen sült és a Legjobb sétálóétel kategóriában. Zsűritagok: Pindroch Csaba, Gianni Annoni, Gyimesi Zsuzsa, Boros László, Csíki Sándor, Jókuti András. A főzőverseny szakmai moderátora: Kerekes Sándor, séf.”

Kerekes Sándor a Szürkemarha Vigadalomra megjelent könyvével (2013)

Az üstben főtt szürkemarha fej utolsó ehető darabjai (Szürkemarha Vigadalom, 2013)

Boros László séf (Debrecen) és Kaló Imre borász (Szomolya), Szürkemarha Vigadalom, 2013

A Szürkemarha Vigadalom 2013 helyszíne a Vajdahunyadvár

A zsűrizésre várva Nagy Andreával (balról)

A versenyre benevezett egyik “sétáló” étel felszeletelés a zsűrinek (Vajdahunyadvár, 2013)

Kerekes Sándor szürkemarha pörköltje marha rekeszizomból, bikaherével

Kerekes Sándor szürkemarha hamburgere (Szürkemarha Vigadalom, 2013)

Szürkemarha steak

A színpadon kihirdetjük a kategóriagyőzteseket (Szürkemarha Vigadalom, 2013). A képen a zsűri következő tagjai láthatók: Pindroch Csaba, Gyimesi Zsuzsanna, Jókuti András és Gianni Annoni

Pindroch Csaba színész/rendező, zsűri tag, verset is mondott (Szürkemarha Vigadalom, 2013)

Szürkemarha Vigadalom 2013, Vajdahunyadvár

Program: A részletes program itt olvasható.

Sikerült a szürkemarhát megülni (Szürkemarha Vigadalom, 2013)

Csíki Sándor♠

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Chef, Fesztivál, magyar konyha
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

II. SZÜRKEMARHA VIGADALOM – Vajdahunyadvár, 2013 bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Gasztronauta szerint:

    Sajnos erről megint lemaradtam! 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.