ABÁDSZALÓK LEGJOBB ÁLLÁSA? Volt már hasonló évekkel ezelőtt, igaz nem Abádszalókon, hanem Ausztráliában, ahol 2009-ben a Tourism and Events Queensland (TEQ) meghirdette a világ legjobb állását (The Best Job in the World) a Hamilton szigeten. 200 országból 35.000 jelentkező volt a féléves „munkára”. A kampány mintegy 200 millió ausztrál dollárnyi publicitást hozott Queensland turizmusának. A győztes végül Ben Southall lett az Egyesült Királyságból. Pechjére az álommeló utolsó hetében egy

különösen veszélyes, esetenként életveszélyes Irukandji medúza csípte meg, de szerencsésen felépült. Nos, ilyen Abádszalókon biztosan nem lesz. Beígért móka, kacagás azonban igen. Gondoltam, segítek én is Abádszalóknak, ezzel is jól számszerűsíthető publicitást biztosítva a Moldova György által már a „A Lakinger Béla zsebcirkáló” című örökbecsűben is megénekelt Abádszalóknak. Olvassátok el az álláshirdetést! Ez Abádszalók legjobb állása!

Utószó

Elküldtem az írás linkjét az abádszalóki alpolgármester megadott e-mail címére (alpolgarmester@abadszalok.hu), meg is kapta, de valószínűleg nagyon tolonghatnak az állásért, mert még annyi ideje sem volt neki, vagy a titkárnőjének, hogy annyit írjon, ahogy illik: Köszönöm! Remélem a pályázókkal nem ugyanezzel a lelkesedéssel foglalkozik majd az alpolgármester.

Csíki Sándor♣