TIGRIS PÉNISZ LEVES – az örök férfiasság kétes itala

TIGRIS PÉNISZ levest Taichung városában (Taiwan) rendelhetünk magunk, potom 300-400 dollárért. No, de mi ez az összeg ahhoz képest, amit érte kapunk, illúzióban?! Taichung éttermei, amúgy, szerencsére nem erről a bizarr ételről, hanem sokkal inkább a csirkelábról, a tajvani húsgolyókról és a tésztás ételekről híresek. Lássuk hát, hogy miképpen is készül a tigris pénisz leves, ha egyáltalán annak lehet nevezni.

Mindenekelőtt kellenek hozzá mindenféle ingredienciák, amelyekről arrafelé erősen hiszik, hogy roppant hasznos és hatékony afrodiziákumok.

Tigris pénisz leves

 • Hozzávalók (8 személyre):
 • 1 db szárított tigris pénisz
 • 24 féle fűszer és gyógynövény kedvünk szerint, de mindenképpen legyen benne ginzeng, s néhány olyan összetevő, aminek a kereskedelme erősen illegális, mint a tigris csont, a medve epe és a csodákra képes (?) orrszarvú tülök.

Elkészítése: a szárított tigris péniszt egy héten át áztassuk hűvös helyen, hideg vízben. Az utolsó 24-26 órában áztassuk be a többi, őrölt, mozsárban összezúzott hozzávalót is.

A tigris péniszt egyébként rizspálinkába is áztatják. Ekkor legalább 6 hónapot szánnak a műveletre, mielőtt fogyasztani kezdenék. Levesbe is főzik, és őrölt formában borhoz is keverik, vagyis, igen sokoldalúan alkalmazzák. A Viagra terjedése, szerencsére, csökkentette a tigriseket veszélyeztető pénisz-keresletet. A tigris péniszt – nem meglepő – épp úgy hamisítják, mint minden mást és leginkább szarvas péniszt adnak helyette a gyanútlan vásárlónak, ami, ugyebár, mégsem ugyanaz.

 • A különböző területeken élő tigris populációk létszáma a korábbi 100.000 példányról napjainkra 9.000 alá csökkent, többek között az afrodiziákum mítoszok gerjesztette igények miatt.

A tigris a kínai népgyógyászatban

A kínai hagyományos gyógyászatban sokféle állati szervet alkalmaznak, leginkább azért, hogy az állat ereje átvándoroljon a az emberbe.

 • Nos, a tigris a férfierő növelése szempontjából nem tűnik túlzottan bölcs döntésnek, már csak azért sem, mert, bár igaz, hogy a tigris naponta többször is képes a nősténnyel összejönni, ám ezek az aktusok alig tartanak 15 másodpercnél hosszabb ideig.

A tigris egyéb részei a kínai hit szerint a következő dolgokra jók:

 • a tigris bajsza: megvéd a golyótól, bátorságot ad, és véd a fogfájástól
 • a tigris szemgolyói: pirulává sodorva, megelőzik és kezelik az epilepsziát
 • a tigris agya: olajjal keverve és a bőrbe dörzsölve jó lustaság és pattanások ellen
 • a tigris csontjai: borba keverve gyógyítják a reumát
 • a tigris farka: a bőrt vele dörzsölve, az szebb lesz
 • a tigris szíve: főzve fogyasztva erőt, bátorságot és ravaszságot ad

Szumátrai tigris

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Furcsa ételek, kína konyha
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

TIGRIS PÉNISZ LEVES – az örök férfiasság kétes itala bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Anna szerint:

  Sándor, ez valami borzalom! Szivem szerint azt puffantanám le, aki hozzájárul a leves megrendelésével ahhoz, hogy egy nagyszerű állatot öljenek meg, alig pár centis darabjáért! Egyébként a tigriseknél sem a méret számit, hanem a hatóanyag… Mert állitólag van benne.

  De ha egy tigris életébe kerül egy kufirc, akkor már inkább a tigrist engedném rá az uriemberre… Búvóhelyet találni előle is lehet olyan izgató, mint egy pár perces szex. És mennyivel hosszabb izgalmi állapotot tart fenn ;-)) Tetejébe, az illető általános egészségi állapota is határozottan fog javulni a gyorsvágta meg fáramászás után ;-))

  De ugyanez vonatkozik a cápauszonylevesre is. Meg sok másra is. Néhány őrült, a végtelenségig önző, pénzével már mit kezdeni nem tudó ember miatt állatokat mészárolnak le egy-egy alig testrészükért, majd a többit csak úgy eldobják… Tennünk kell ellene!

  U.i. Szeretem olvasgatni beirásait.

 2. Csíki Sándor szerint:

  Kedves Anna! Egyetértünk. 🙂

 3. Sisa Zoltán szerint:

  Egyetértek Annával ! Azokat az embereket akik a tradicionális kínai orvoslás néven ismert nagyrészt értelmetlen és hatástalan baromságok miatt fenntartják ezt az üzletágat például a feketemedve epe, tigriscsontok, orrszarvú agyar stb… vásárlása, nos ezeket az “embereket” úgy ahogy ők a medvéket, tigriseket egy farmon rácsok között tartanám vagy egyszerűen odadobnám a tigriseknek, medvéknek. Minek élnek ilyenek úgy is túl sokan vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.