FOOD & WINE – 4 évesek lettünk

A FOOD & WINE 4 éves lett. 2008. novemberében került közlésre az első poszt Heston Blumenthalról, Kürti Miklósról, s általában arról, ami akkor nagy viharokat kavaró divat volt, a molekuláris gasztronómiáról. Azóta 1300 írás olvasható a blogon, köztük Ambrus Lajos író barátom gyöngyszemei. A negyedik év után – így hozta az élet – a közeljövőben talán már megjelenik Ambrus Lajossal közösen írt könyvünk is “Amerikai káposztasaláta” címmel. Köszönöm mindenkinek, aki olvas és értékeli a munkánkat!

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: FOOD & WINE
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

FOOD & WINE – 4 évesek lettünk bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Hapci szerint:

    Gratula!
    Továbbra se engedj a bulvarizálódás szirénhangjainak!
    A magam részéről 1-2 promócióval-sajtóanyag alapján írt összefoglalóval kevesebbet is el tudok képzelni…
    [hapci, a rém]

  2. Mackóúr szerint:

    Gratulálok!
    Négy év nagy idő, gondolom, most jöhet szülinapi ajándéknak a séta közben húzogatható, szárnyaival csapkodó pillangó, vagy egyéb kedves kereplő játék, és lassan a cumi is elmaradhat! A térdzokni és rövidnadrág nagyon aranyos lesz! 😉
    Komolyra fordítva: az egyik legszínvonalasabb lap, nem is kopott az idők során, naponta olvasom. Köszönöm!

  3. piszt-ráng szerint:

    Gratulálok! Nagyon boldog szüli napot.Örömmel olvasom írásaidat,jó erőt és egészséget kívánok,hogy hosszú életű legyen a kicsike.

  4. Bogsán Gyula szerint:

    Gratulálok !
    A könyvbemutatóról jó lenne időben értesítést kapni !

  5. Jánossy Alíz szerint:

    Nagyon sokat tanultam erről a blogról, köszönöm, Sándor! Isten adjon erőt és kitartást a folytatáshoz!

  6. Nanna szerint:

    Sok szeretettel köszöntöm, Kedves Ünnepelt! További eredményekben gazdag éveket kívánok, az eddigieket is nagyon köszönöm!

  7. Csíki Sándor szerint:

    Köszönöm! 🙂

  8. Garami szerint:

    Sanyi! Komolyan, gyongyszem ez az oldal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.