AZ ÜZLET ÉS STÍLUS összeforrnak, már csak azért is, mert emberek űzik, a stílus pedig maga az ember, mint azt már évszázadok óta jól tudhatjuk. A Symbolban egész napos Üzlet és Stílus Konferencia volt, amit korábban beharangoztam. „Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik: az „Üzlet és Stílus Konferencia” neves előadók segítségével szeretné felhívni a figyelmet az üzleti élet  finomságaira, amelyek egyben a siker, a sikeres üzletember titkai is.

Azoknak szól, akik fejlődni szeretnének, bővíteni kapcsolataikat az üzleti életben. Várjuk azokat is, akik megbecsült partnereikkel szívesen eltöltenének egy napot, szünetekben és a borvacsora alatt megbeszélve a jövőbeni együttműködést, és persze az üzleti élet finomságait, amely egyenként a siker titka lehet.” – írta a Gábriel Team, vagyis a Balla Ibolya és Őszy-Tóth Gábriel házaspár, a konferencia honlapján.

Nos, elmentem, megnéztem, fotóztam, ettem is, ittam is, és annak ellenére, hogy tizenkét órán át kitartottam, a fáradtság ellenére is jól éreztem magam, érdekes előadásokat hallgattam, koncerten és divatbemutatón is részt vettem. A fotók erről mesélnek.

A konferencia helyszíne: Symbol Budapest, Garden

A konferencia rendezői: Balla Ibolya és Őszy-Tóth Gábriel

Szekeres Adrienn

Sugár András az előadása előtt

Asztaltársaim

Őszy-Tóth Gábriel és G. Németh György

Ökrös Ottó bárzongorista

Balla Ibolya és Léber Barbara divattervező

Léber Barbara divatbemutatója

A borvacsora borjúpaprikása. (Szemben: Dara Eszter junior brand manager, Nestlé)

A szünetben: Üzlet és Stílus Konferencia

Csíki Sándor♣