A SYMBOL már többször is előfordult az írásaimban. Hol egy boros rendezvény, hol egy újabb, másik szerepelt, s igazából csak most kezdem észrevenni, hogy a Symbol a város egyik meghatározó borrendezvény központjává lett. Ezen talán még maguk is meglepődnek, de úgy tűnik, hogy a Barna Sándor tulajdonos vezette csapat erőteljesen munkálkodik ezen a képen és mindenféle pátosz nélkül, a legjobb borászok legjobb borait nyújtja.

A Symbol meghívójában ez állt:

„Egy teljesen új kezdeményezést indítottunk, melynek keretében Magyarország Borrégiói mutatkoznak be a Symbolban. Következő eseményünkön az Egri borrégió kiváló borait ismerheti meg nagyszerű egri borászatok képviseletében, úgy mint Demeter Pincészet, Hagymási Pincészet Sike Pincészet, Juhász Testvérek, Gál Tibor Pincészet, Egri Borvár, Bolyki Pincészet, St. Andrea Pincészet. […] Az After 6-en cégvezetők, döntéshozók, magas beosztású emberek vesznek részt – iparágtól függetlenül. Lehetőség nyílik kapcsolatépítésre, könnyed beszélgetésekre egy finom pohár bor társaságában. Az esemény teljesen kötetlen, szívesen látjuk partnerét/barátját/üzlettársát is. A finom borok mellé a Symbol különleges falatkáit kínáljuk.”

Barna Sándor tulajdonos (Symbol)

Bucskó Evelina (Symbol)

Miközben Evelina a pincét is bemutatta, éppen egy igen szimpatikus kinézetű paprikást tálaltak.

Csirkepaprikás tojásos nokedlivel (Symbol)

Az egri borok nagyszerűek és emlékezetesek voltak (Eger egyre jobb!), akárcsak az est hangulata. A Symbol megint kitalált, valamit és hozta is megszokott formáját, így a II. After 6 igazán jól sikerült. Várom a következőt!

Erdei Tünde sommelier (Symbol)

Csíki Sándor♣