ÜZLET ÉS STÍLUS Konferencia lesz 2012. március 29-én, csütörtökön. A helyszín a Symbol Budapest, Garden (Budapest, III.kerület, Bécsi út 56.). „Egy konferencia, ahol tizenöt neves előadó azt kutatja, hogy mitől lehet még sikeresebb egy üzletember. Egy konferencia a legmegfelelőbb helyen, a Symbol Budapestben – izgalmas kiállítások és ínycsiklandó menüsor egész napra.” – írja a Gabriel Team a konferencia honlapján, A Gabrial Team egyébként az „Így főznek a borászok” könyv íróit és a könyv alapján kigondolt rendezvények szervezőit takarja. A szöveg így folytatódik:

Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik: az „Üzlet és Stílus Konferencia” neves előadók segítségével szeretné felhívni a figyelmet az üzleti élet  finomságaira, amelyek egyben a siker, a sikeres üzletember titkai is.

Azoknak szól, akik fejlődni szeretnének, bővíteni kapcsolataikat az üzleti életben. Várjuk azokat is, akik megbecsült partnereikkel szívesen eltöltenének egy napot, szünetekben és a borvacsora alatt megbeszélve a jövőbeni együttműködést, és persze az üzleti élet finomságait, amely egyenként a siker titka lehet.

Az egész napos Üzlet és Stílus Konferencia gazdag programja itt olvasható. Miután a rendezvény délelőtt kilenc órától a késő estébe nyúlóan tart, ezért reggeli, ebéd és vacsora is lesz, s tán nem véletlen, hogy éppen a korábbi rendezvények sikeres ételeiből válogatva, az alábbiak szerint.

A helyszín: Symbol Budapest, Garden

Az Üzlet és Stílus Konferencia részvételi díja (teljes ellátással): 50.000 Ft + ÁFA (27%). Regisztrálni a honlapon lehet.

Csíki Sándor♣