SZILVESZTER – Hotel Wellamarin, Zamárdi

A SZILVESZTER, a karácsonyi ünnepek folytatásaként sokszor már inkább kötelesség, mint az, aminek eredetileg szánjuk, vagyis jókedvű ünneplése a megélt múlt elfogyásának és a bizakodással tekintett jövő kezdetének. Hogy a jövőn mi ünnepelni valónk akad, s akad-e egyáltalán bármi ünnepelni valónk, arról most inkább ne is essen szó, mert a szilveszter mégsem a búslakodásra termett ünnepi napunk, különösen, ha az a tervem, hogy ezt a Balaton partján, Zamárdiban, a Hotel Wellamarinban teszem meg.

Az idei esztendő meglehetősen mozgalmasra sikeredett. Az év első felében még a magyar uniós elnökség hivatalos gasztrobloggereként is írtam a díszvacsorákról. Sok barátot szereztem, s néhányat bizony fájdalmasan elveszítettem, míg másokkal újra egymásra találtunk. Változott az életem, ám inkább az lett volna a furcsa, ha nem változik. Lehetne még írni a megvalósult és a továbbra is csak tervként dédelgetett álmokról. Mindkettőből akad szép számmal és a megvalósításra várókból bőven jut 2012-re is.

Boldog Új Esztendőt! 2012

Az elégségesnél szűkebben mért földi létünknek számos örömteli pillanata akadhat. Én ezek között előkelő helyre rangsorolom, amikor egy wellness szállodában, történetesen a Hotel Wellamarinban kényeztetődöm. (A júliusban nyílt új szállodáról egyébként korábban már írtam beszámolót, amikor az augusztus huszadikai élményeimet meséltem el.)

 • Ha Te, kedves Olvasóm szintén úgy döntöttél, vagy most úgy döntesz, hogy a Wellamarint választod, rázzunk kezet az este során, s koccintsunk is az új esztendőre!

A szilveszteri ajánlatok, a “Dívák” est és a “Caberet” est is ár/érték arányban nagyszerű ajánlatot takarnak. Szilveszterkor találkozzunk a Hotel Wellamarinban! A medence partján, vagy a terített asztalnál, de megtalálsz!

 • Viszek magammal egy palack jó bort is, és annak az Olvasómnak ajándékozom, akivel december 31-én tizedikként rázok kezet. 🙂
 • Cím:        Hotel Wellamarin 8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.
 • Telefon: +36 84 545 800
 • E-mail:   info@wellamarin.hu
 • Online ajánlatkérés

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: Hírek, ünnep
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

SZILVESZTER – Hotel Wellamarin, Zamárdi bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. KG szerint:

  Köszönöm a tippet, ez nekünk is tetszik!

 2. Eszter szerint:

  Jónak látszik. Lehet, hogy találkozunk. 🙂

 3. zaza szerint:

  Érdekel az a bor… 🙂

 4. Steve szerint:

  Érdekel.

 5. miviana szerint:

  Ki volt az ügyes tizedik?

 6. Csíki Sándor szerint:

  Kiss Lászlónak hívják. 🙂

 7. Horváth Edina szerint:

  Mi is a Weallamarinban ünnepeltük az Ó évet
  Kiválóan éreztük magunkat.
  Sándor is szimpatikus volt. 🙂
  Üdv:
  A 30-ai vacsora asztaltársaságod! 🙂

 8. Csíki Sándor szerint:

  Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.