ÉTEL, ITAL, SEX – a legszilárdabb házasság

AKI EGY CSEPPET IS azt gondolja, hogy el tudunk távolodni attól, mi leglényegünk, az ételek, italok és a sex kívánásától és vágyától, bizony csalfa álmokat kerget. A világ erről szólt, s erről szól. Most és mindörökké! Ez a blog az ételeknek és italoknak szentelte magát, miközben mindezek mélyén folyamatosan ott lapul a sex is. A politikai írások, s minden más, melyről a mindennapjaink, különösen így, válság idején szólnak, a tőzsdei hírek, a gazdasági elemzések, a felszín brutális és agresszív borzolásai, amelyek mélyén nincs más, és soha nem is volt más, mint az étel, az ital és a nő (férfi) birtoklásának vágya. Mindez oly’ egyszerű, s ettől már egyszerűsítésnek is látszó, hogy akár még azt is gondolhatnánk, hogy nem igaz.

 • Főzz a férfinak, főzz a nőnek! Kiscsoportos (3-4 fő) főzőtanfolyam indult szingliknek! Egyszerű, fantáziadús, könnyű ételek, tervezett hangulatok, borok, italok. Minden, amire valóban szükség lehet. (Food & Wine)

 • Veled, vagy nélküled – U2 élő koncert, Boston, USA, 2001. A youtube videót több, mint 28 millióan nézték meg…

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: bor, Bor és étel párosítás, Francia konyha, Gasztronómia történet, nemzetközi konyha, Szezonális
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

ÉTEL, ITAL, SEX – a legszilárdabb házasság bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Ila szerint:

  Engem érdekel ez. 🙂

 2. Matilda szerint:

  Tetszik az ötlet. Engem érdekelnek az egyszerű ételek, amit gyorsan el lehet készíteni és ízletes, hangulatosan tálalható.

 3. Ildikó szerint:

  Tényleg jó elképzelésnek látszik – különösen egy férfitől. :-))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.