Az uniós elnökség honlapja – eu2011.hu

MA DÉLUTÁN hivatalosan is bemutatták az uniós elnökség honlapját. A www.eu2011.hu már csak azért is közel áll a szívemhez, mert az uniós elnökség hivatalos gasztro-bloggereként én írom a vacsorák beszámolóit és sok mást is. A uniós elnökség honlapjának tegnap feltöltött nyitólapjárra három írásom került fel, ám hamarosan jön a többi is. Ezek, persze, a Food & Wine oldalon is megjelennek.

A borrégiók archív fotóit többnyire Bakos Zoltán (stúdióbakos) adja, s lesznek majd a rendezvényekről készült, s rövid időn belül az oldalra kerülő más felvételek is. A Food & Wine ezzel egyedüli gasztro-blogként, elsőként számol be a következő félévben arról a 35 kiemelt ebédről, vacsoráról, amely méltán megérdemli a megkülönböztetett figyelmet.

Az uniós elnökség nyitó honlapjára eddig felkerült írásaim:

 • Borok, s borászok – A soros elnökség
 • Az új magyar gasztronómia születése
 • Jönnek a következők is, majd január 7-én lesz az első díszebéd, amiről már időben tájékoztatlak benneteket.

Csíki Sándor♣

Be Sociable, Share!
A bejegyzés kategóriája: bor, borász, EU Elnökség 2011, eu2011
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Az uniós elnökség honlapja – eu2011.hu bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Az,Öreg szerint:

  T. Zoli: A „mellé lőttetek” és „ebből már nem jöttök jól ki” megjegyzések, már elhangzottak a Kulináris Charta aláírásakor, a MGE megalakításakor, vagy az „új magyar konyha 7 + 2 pontja” közzétételekor is.
  Véleményem szerint, az „új magyar gasztronómia” már megszületett, a további cél, az hogy helyesen bábáskodjanak felette.
  Úgy gondolom, ezt teszi ez a blog is, külhonban is elismerten, a magyar gasztronómiai irodalom számára példamutató módján.
  Természetes velejárója a folyamatnak, a különböző nézetekről szóló vita, megjegyzés, de nem az Ön módján.

 2. Csíki Sándor szerint:

  “Úgy gondolom, ezt teszi ez a blog is, külhonban is elismerten, a magyar gasztronómiai irodalom számára példamutató módján.” – Ez egy kiváltképpen szép és nemes gondolat volt. 🙂

  Békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

 3. Hapci szerint:

  Csíki Sándor: hol láttál – messze vezető – következtetéseket? Csupa ha, talán és reménykedés – a világ gyakorlatilag kiismerhetetlen…
  Az Öreg kevésbé… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.